Te koop: HERENHUIS IN HISTORISCH CENTRUM NABIJ ALICANTE

Pand ID 131
Soort Te koop
Type Bed and Breakfast
Land Spanje
Stad/gemeente PROVINCIA ALICANTE
Prijs €999,000
Bouwjaar Before 1970
Slaapkamers 6-10
Badkamers 6-10
Oppervlakte 1000 m²
Restaurant No


beschrijving

De woning is gelegen in de omgeving van Alicante aan de Zuidelijke Costa Blanca South. Het hele gebouw is een gerestaureerd statig huis, aan het begin van de 19e eeuw gebouwd en bestaat gedeeltelijk uit een elegante BB (500 m2), 2 afzonderlijke appartementen en een lokaal voor commercieel gebruik (nu verhuurd). Dit imposante gebouw is gelegen in een van de meest gewaardeerde gebieden van de stad die een concurrentievoordeel voor de commercialisatie vertegenwoordigt. Er zijn geen beperkingen op het soort bedrijf dat men wil gaan voeren. Het kan worden gebruikt voor talrijke doeleinden als bijvoorbeeld hotel, BB, kantoren, studio's, een restaurant of voor de detailhandel enz. Nabij gelegen zijn er allemaal lokale voorzieningen, met inbegrip van de tientallen bars, restaurants. Er zijn fantastische winkels die van alles aanbieden van schoeisel (iets van een plaatselijke industrie) tot juwelen. VERKOOPPRIJS : 895.000 euro. (lease is mogelijk) Meer informatie beschikbaar op eenvoudige aanvraag.
Right now there are two options: a rental with transfer of business (150,000.00€) or the sale for a price to be agreed.

hotel eigenschappen

♦  Zwembad (buiten)
♦  Internet in de kamers
♦  Receptie
♦  Zicht op de bergen

Extra informatie

Extra informatie: Het hotel ligt op een toplocatie waarmee men toegang heeft tot de belangrijkste punten van het gebied, of een wandeling door de straten van de stad. Een opeenvolging van sensaties wordt men getoond zodra men een hoek omgaat in de straten. U vindt vele overblijfselen terug van een Arabische straat door middel van kronkelende straten die u leiden naar kleine zonnige, ontspannen en rustige pleinen. De Iberische, Romeinse en middeleeuwse overblijfselen gelegen in de bedding van de Tarafa rivier onthullen het belang van deze enclave als een doorgangs- en handelsroute van het plateau naar de oostkust. U kunt ook een aantal nabijgelegen dorpen ontdekken. De locatie geeft toegang tot steden zoals Elche "Oasis Mediterraneo" , Alicante "Levantijnse stad en ervaring" en Murcia "avonturen rond de klok". Ook in het hotel vindt u de rust om te ontspannen na een dag vol evenementen en ervaringen. De specifieke voordelen van deze locatie: uitstekende ligging / strategische startpunt van bezoek aan verschillende steden / meerdere commerciële inrichtingen / breed scala aan cultuur en recreatie / toeristische attracties / omgeving is van grote schilderachtige en ecologische waarde / archeologische erfgoed.

De BB beslaat echter maar 75% van het gehele gebouw. De rest zijn zalen, bodega en een commerciële unit, die gebruikt kunnen worden voor verdere uitbreiding naar bijvoorbeeld bar, cafeteria of restaurant.

Gegevens verkoper

Naam Kaza Exclusiva
Tel
Type Seller
Kantoor NA

contact voor meer informatie en foto`s

Email *

Voornaam *

Familienaam *

Straat + Nummer *

Postcode *

Stad/gemeente *

Land *

Tel *

Bericht *panden in de kijker