Te koop: Hotel 21 kamers + eigenaarsappartement + grond

Pand ID 917
Soort Te koop
Type Hotel
Land Brazilië
Stad/gemeente Búzios, 200 km ten noorden van Rio de Janeiro
Prijs Prijs: op aanvraag
Bouwjaar 2015
Slaapkamers 21-30
Badkamers 21-30
Oppervlakte 2250 m²
Restaurant Yes
pax restaurant 21-30


beschrijving

Ideale investering voor gezinnen die op zoek zijn naar financieel gewin en een droom willen beleven in een vredig en verfijnd paradijs.

Twee honderd km ten noorden van Rio de Janeiro, ligt Búzios, met inwoners die een broederlijke alliantie hebben van ongeveer 50 nationaliteiten, die stranden en bossen behouden en een duurzaam evenwicht tussen toerisme en ontwikkeling behoud en cultureel erfgoed ondersteunen. Deze kleine, charmante en vredige kosmopolitische stad trekt jaarlijks de aandacht van honderden internationale cruises. Bekend als het "Saint Tropez" van Zuid-Amerika, heeft het 23 prachtige stranden, verfijnde gastronomie en goede scholen. Búzios brengt de essentie van Brazilië en de wereld met zich mee in zijn dagelijkse diversiteit, in de veelheid aan talen en in de verscheidenheid van de smaken van het leven. Het staat al jaren in de top 10 van de beste strandbestemmingen ter wereld ("Winnaar van de keuze" op Tripadvisor).

We bieden twee woningen op een eersteklas locatie, een blok verwijderd van de oceaan: een boetiekhotel en een stuk land dat toekomstige uitbreiding verzekert.

Het boetiekhotel genereert inkomsten uit vier verschillende bronnen: accommodatie, toeristische rondleidingen, een kleine zaal en eten en drinken. De inkomsten uit accommodatie komen uit twintig kamers, de inkomsten uit toeristische rondleidingen komen uit commissies, de zaal biedt plaats aan maximaal 40 zitplaatsen, wordt gehuurd voor bedrijfsseminars en de inkomsten uit eten en drinken komen uit een restaurant en een poolbar met 40 zitplaatsen. Beide kunnen worden verhuurd aan derden. Het gebouw omvat een appartement voor eigenaren met drie slaapkamers, een grote woonkamer in loftstijl met een moderne, volledig uitgeruste keuken. Alle hotel- en familiekamers hebben een badkamer, led tv, wifi, airconditioning en heerlijke bedden. Het pand is in 2016 gerenoveerd naar de wensen van de Europese en Amerikaanse toeristen. Het is strategisch goed gelegen op 5 minuten lopen van de beste restaurants in het stadscentrum en op 5 minuten lopen van de mooiste stranden.

Het hotel heeft een koloniale architectuur van ongeveer 700 m2, waarbij gebruik is gemaakt van edele materialen voor modern comfort in een verfijnde en traditionele stijl. Alle ruimtes zijn open, luchtig en er valt veel natuurlijk licht door. De kamers zijn groot en fris, met grote ramen en uitzicht op het zwembad, gebouwd in een gebied van 1500 m2 omgeven door prachtige tuinen met veel palm- en kokosnotenbomen. Het tweede pand is een perceel grond dat het mogelijk maakt om het aantal kamers bijna te verdubbelen en een welvarende toekomst op te bouwen met de mogelijkheid om de omzet te verdubbelen. Beide panden worden samen aangeboden, maar kunnen afzonderlijk worden verkocht volgens het kopersbudget en hun project.

hotel eigenschappen

♦  Tuin
♦  Speelruimte voor kinderen
♦  Zwembad (buiten)
♦  Parking faciliteiten
♦  Handicap vriendelijk
♦  Internet in de kamers
♦  Bar
♦  Terras
♦  Safe op de kamer
♦  Air conditioning
♦  Barbecueplaats
♦  Receptie
♦  Business centrum
♦  Veiligheidscamera`s
♦  Recreatie faciliteiten
♦  Veiligheidsysteem
♦  Privé woonst

Extra informatie

Wij willen dit zeer goedlopende hotel verkopen omdat onze kinderen naar Europa verhuizen om hun universitaire studie voort te zetten en willen samen verhuizen om de familie verenigd te houden. Het hotel is een welvarend bedrijf dat "turnkey" wordt aangeboden, volledig operationeel en professioneel beheerd. Nieuwe eigenaren kunnen alles op afstand beheren dankzij cloud-videobewaking en het gebruik van de nieuwste software zoals cloudgebaseerd hotelbeheersysteem (PMS) en cloudgebaseerde channelmanagers die honderden verkooppunten mogelijk maken. Alle moderne technologie van de hotelbranche maakt het bedrijf fulltime bereikbaar via mobiele telefoon of computer.

Wij willen bijdragen om U gelukkig, welvarend en vervuld te zien met een optimale levenskwaliteit! We willen U het beste advies geven, zodat U een expert bent in de horeca en profiteert van het beste dat Búzios te bieden heeft: geluk in het leven, gemoedsrust en harmonie, een balans tussen werk en privéleven, leven met minder stress, en het behalen van uw doelen met succes. Deze toewijding om bij te dragen aan het verhogen van uw levenskwaliteit strekt zich ook uit tot onze lokale gemeenschap. We ondersteunen verschillende gouvernementele en niet-gouvernementele entiteiten, waaronder de Women's Association, Club of the Elder people, lokale Rotary Club waar ik een trots lid van ben, lokale Rode Kruis, scholen, culturele en sportorganisaties. Onze investeringen in toegankelijkheid voor alle kamers en in gemeenschappelijke ruimtes was bekroond met de eerste prijs in een jaarlijkse wedstrijd, georganiseerd door de Braziliaanse Vereniging van Hotelindustrie (ABIH), de tweede, derde en vierde plaats werden toegekend aan grote internationale hotelmerken zoals Pestana, Novotel en Windsor.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u helpen bij het organiseren van uw bezoek.

Gegevens verkoper

Naam Flavio Zarate Chabluk
Tel +5522999548954
Type Seller
Kantoor Estrada Usina Velha 130

contact voor meer informatie en foto`s

Email *

Voornaam *

Familienaam *

Straat + Nummer *

Postcode *

Stad/gemeente *

Land *

Tel *

Bericht *panden in de kijker