Te koop: Uitzonderlijk authentieke B&B

Pand ID 1037
Soort Te koop
Type Bed and Breakfast
Land Frankrijk
Stad/gemeente Pluméliau 56930, Bretagne, Frankrijk
Prijs €540,000
Bouwjaar Before 1970
Slaapkamers 6-10
Badkamers 1-5
Oppervlakte 420 m²
Restaurant No


beschrijving

Uitzonderlijk karakteristiek pand (ideaal als tweede huis, vakantiehuis of B&B) van 190 m², met een gîte van 40 m². Beide gebouwen hebben een gelijkvloerse en een eerste verdieping. Het hoofdhuis heeft tevens een grote zolder op de tweede verdieping. De oppervlakte van het perceel is ongeveer 9.000 m².
Het hoofdgebouw, dat dateert uit 1602, is uiteraard volledig gemoderniseerd met respect voor de authentieke elementen. De bouwstijl is typisch Bretons met dikke muren. Dit landgoed biedt een oase van rust, met enkele tuinen, een bos en verschillende fruit-, noten- en kastanjebomen.
Het hoofdgebouw heeft 5 slaapkamers en 4 badkamers. Daarnaast vindt u nog 2 slaapkamers en een badkamer in de gîte. De badkamers zijn allemaal uitgerust met een douche of een douche/bad combinatie en zijn de afgelopen 5 jaar volledig gemoderniseerd. Er zijn 3 terrassen, waarvan één verwarmd, een werkplaats, 5 overdekte plaatsen voor auto's of zelfs campers (met stroomvoorziening), een gesloten garage en extra parkeerplaatsen op het terrein. Er is tevens nog een houtopslagschuur voor het hout van de open haarden. Een ruime jacuzzi (6 personen) aan het hoofdhuis staat garant voor de ultieme vakantie ervaring.

Het perceel is gedeeltelijk ommuurd en heeft twee voordeuren aan de straatkant. Voornamelijk gasverwarming met eigen 3.000 L tank. Sanitair warm water van 200L + 100L + 2 x 50L. De verwarming heeft een nieuwe condensatieketel (2017) die op afstand via internet wordt bediend. Meerdere opslag/bergplaatsen aanwezig, schommels en een zandbak voor de kleintjes, een petanqueterrein voor de volwassenen, twee waterputten... Bovendien, aangezien er geen riolering is, heeft het eigendom zijn eigen gecertificeerde waterzuiveringsinstallatie.
De gîte (tot 6/7 personen) (die dateert uit 1606 en destijds dienst deed als plaatselijke kapel) heeft een terras met BBQ en een aparte omheinde tuin.
Snelweg op 3 km van het domein.

EPC:214 kWh/m²/j (klasse D).

hotel eigenschappen

♦  Tuin
♦  Speelruimte voor kinderen
♦  Parking faciliteiten
♦  Internet in de kamers
♦  Terras
♦  Barbecueplaats
♦  Receptie
♦  Privé woonst

Extra informatie

Gegevens verkoper

Naam Quares Quares
Tel 015331919
Type Seller
Kantoor Korenmarkt 8

contact voor meer informatie en foto`s

Email *

Voornaam *

Familienaam *

Straat + Nummer *

Postcode *

Stad/gemeente *

Land *

Tel *

Bericht *panden in de kijker