Overname: Mooi boetiekhotel over te nemen in Oostende

Pand ID 157
Soort Overname
Type Hotel
Land België
Stad/gemeente Oostende
Prijs Prijs: op aanvraag
Bouwjaar Before 1970
Slaapkamers 16-20
Badkamers 16-20
Oppervlakte 800 m²
Restaurant No


beschrijving

Supergoed hotel met 18 kamers, moderne barokke interieur met veel fixtures van ontwerper Jamie Hayon,alle verlichting zijn van Hayon (Josephine Queen for metalarte) Het hotel werd in 2009 volledig gerenoveerd. Het gebouw werd volledig gestript tot op ruwbouw. Nieuw supergeisoleerd dak, nieuwe ramen, nieuwe elektr sanitair en verwarming, nieuwe vloeren (alle verdiepingen in echte parket) 1 grote vergaderzaal tot 25 personen. 1 bar/lounge. Het hotel staat enorm goed geranckt op alle reviewsites (beste 3 sterren hotel van Oostende bij booking.com, Tweede beste bij Tripadvisor) Goede bezetting met hoge ARR Goed personeelsteam aanwezig die bereid is om te blijven werken in het hotel. Studio aanwezig in het hotel evt voor conciërge of uitbaters. Op heel korte termijn kan de bar/lounge omgevormd worden tot een grote luxe suite en is er de de mogelijkheid om 3 extra kamers te maken van de vergaderzaal. Alle technieken zijn reeds aanwezig. Op langere termijn mogelijkheid om het hotel uit te breiden met 25 kamers, optie tot aankoop met eigenaar belendend gebouw. De ontbijtruimte kan onmiddellijk uitgebaat worden als restaurant/tearoom.

hotel eigenschappen

♦  Linnenkamer
♦  Handicap vriendelijk
♦  Business centrum
♦  Kelder
♦  Lift(en)

Extra informatie

Het hotel ligt direct in het centrum van Oostende, op 50 meter van de grote markt. Direct aan de twee grootste winkelstraten. 200 meter van de zee en van de visserskaai, gelegen op een heel mooi plein: de Groentemarkt, er is een fontein op het plein aanwezig. Bewaakte betalende parking op 50 meter van het hotel.

Ontbijtruimte met 60 zitplaatsen, heel mooi ingericht ontbijtbuffet met voldoende ingebouwde koeltoog en bain-marie. Heel functioneel en overzichtelijk.

Gegevens verkoper

Naam Polaris
Tel
Type Seller
Kantoor NA

contact voor meer informatie en foto`s

Email *

Voornaam *

Familienaam *

Straat + Nummer *

Postcode *

Stad/gemeente *

Land *

Tel *

Bericht *panden in de kijker